Toegangscontrole poortautomatisatie

SPRINT SLIMLINE 550

Aandrijving 550N incl. ontvanger en drukknop MET SOFTLOOP.
De Sprint Slimline aandrijving kan gebruikt worden voor het openen van alle types garagedeuren, eventueel te voorzien van de nodige toebehoren.

Technische details
Zelfblokkerend: Ja
Eindschakelaars: Ja
Automatisch sluiten: Ja
Loopweg (max.): 2600 mm
Programmeertools beschikbaar: Ja
Soft start en/of stop: Ja
Uitgebreide diagnosefuncties: Ja
Snelheid (max.): 160 mm/sec
Verlichting: Ja
Sluiten na passage fotocel: Ja
Kracht: 550

Voor elke garagedeur de beste aandrijving.

Lees meer over SOMMER

MARATHON 1100 SL
1100N, AANDRIJVING INCL. ONTVANGER MET 2 KANALEN EN DRUKKNOP MET SOFTLOOP.
VERLENGDE UITVOERING.

De Marathon-aandrijving kan gebruikt worden voor het openen van alle types garagedeuren, eventueel te voorzien van de nodige toebehoren.

Technische specificaties:
Max. breedte deur: tot ca. 8 meter.
Max. hoogte deur: in de standaarduitvoering 3,40 meter voor kanteldeuren en 3,15 meter voor sectionale deuren. Kan verlengd worden met 1,60 meter.
Aandrijfsysteem: onderhoudsvrij, bijzonder geruisloos en krachtig: de motor beweegt voort langs de, tussen veren opgespannen, ketting.
De krachtregeling: automatisch via microprocessor. Indien de deur tijdens het sluiten een hindernis “voelt”, reageert de uiterst gevoelige microprocessor gestuurde elektronica onmiddellijk: de deur stopt en gaat 10 cm terug open.
Duw- en trekkracht: 1100 N, die door het principe van de directe aandrijving beschikbaar is aan de duwstang.
Sturing: moderne microprocessorsturing, die servicevriendelijk inplugbaar is. Aansluitingen voor fotocellen, onderloopbeveiliging en knipperlamp, een voeding van 24 V/1 A is voorzien voor aansluiting van accessoires. Instelbare automatische sluiting (10 – 100 sec) met voorwaarschuwing via een knipperlamp.
Noodontgrendeling: standaard voorhanden; voor een noodontgrendeling van buiten is een ontgrendelingskabel (optie) of slot nodig.
Motorbeveiliging: door stroommeting en temperatuur controle.
Bijzonderheden: mogelijkheid voor instellen “service waarschuwing” via programmatietoestel, DPS krachtregelsysteem.

Lees meer over SOMMER

CIFERO XT KIT CODEKLAVIER VOOR 60 CODES

Kit bestaande uit 1 vandaalbestendig codepaneel met verlichte toetsen en ingebouwde verwarming (mits gebruik van de PSH voeding), een controller met 1 relaisuitgang en micro SD-kaartlezer voor snelle programmatie en back-up. De kit kan uitgebreid worden met 1 extra code- klavier en een extra controller. Op die manier krijgt u een installatie voor 120 gebruikers en met 2 relais uitgangen.