Dahua camerabewaking

EZ-IP camera’s

IP hoeft niet ingewikkeld en duur te zijn.

EZ-IP levert IP-producten op beginnersniveau met uitstekende prestaties en eenvoud.

EZ-IP is perfect voor kleine tot middelgrote toepassingen zoals beveiliging voor woningen, kleine winkels en andere typische mkb-toepassingen. Tegelijkertijd biedt EZ-IP een perfect alternatief om te migreren van analoog naar een IP-systeem door zijn gebruiksvriendelijkheid en kosteneffectiviteit.

EZ-IP omvat IP-camera’s en NVR-producten die real-time bewaking, video-opslag en weergave ondersteunen.

EZ-IP-producten staan volledig in lijn met de kwaliteit van Dahua. Er worden stabiele en betrouwbare componenten gebruikt en verschillende tests uitgevoerd, zoals trillingsbestendigheid, waterbestendigheid en verouderingstests, om de kwaliteitsnormen van Dahua te waarborgen.

HDCVI camera’s

Als uitvinder van HDCVI-technologie (High Definition Composite Video Interface) investeert Dahua sinds de lancering in 2012 met eigen patenten voortdurend in de technologie om bestaande coax-gebaseerde systemen te verjongen. Als eerste om 4K-resolutie over coax te brengen, als eerste om IoT te introduceren in analoge bewaking, en met veelzijdige aanbiedingen zoals multi-sensor en fisheye-camera's, heeft Dahua zijn HDCVI-cameraselectie geformuleerd als de perfecte keuze om uw bestaande coaxiale systeem te versterken.

Dahua HDCVI-camera's zijn onderverdeeld in de Pro-, Lite- en Cooper Series, die variëren van hoge prestaties met projectgerichte functies tot een kosten/prestatie-balans. Gebruikers kunnen camera's selecteren op basis van hun behoeften.

HDCVI-camera's worden gebruikt in toepassingen waar bestaande analoge infrastructuur beschikbaar is en gebruikers behoefte hebben aan de nieuwste technologieën, waaronder 4M/4K-resolutie, IoT over coax, Power over Coax (PoC), en meer.