Telefonie

Yealink is een wereldwijd merk dat gespecialiseerd is in videoconferencing, spraakcommunicatie en samenwerkingsoplossingen met best-in-class kwaliteit, innovatieve technologie en gebruiksvriendelijke ervaring. Als een van de beste aanbieders in meer dan 140 landen en regio's, staat Yealink op nummer 1 in het wereldwijde marktaandeel van de verschepingen van SIP-telefoons 

Yealink T54W

Inspelend op veranderingen en eisen in de markt, heeft Yealink haar nieuwe
T5 Business Phone Series, de meest geavanceerde IP desktop telefoon portfolio in de industrie. Toonaangevend in nieuwe gepersonaliseerde samenwerking, de Yealink T5 Business Phone Series biedt de best mogelijke gepersonaliseerde samenwerkingservaring voor bedrijven van elke omvang.
Met de Yealink T5 Business Phones, kunt u uw bedrijf laten profiteren van de geavanceerde telefonie functies, next-generation communicatie ervaring en grote flexibiliteit, en uiteindelijk de kracht van samenwerking op afstand ontketenen samenwerking en het maximaliseren van de ROI.

Yealink T46s

De SIP-T46S IP-telefoon is de ultieme communicatietool voor drukke managers en professionals. Dit apparaat biedt niet alleen betere algehele prestaties dan de T46G, maar heeft ook een snellere interface met een rijk TFT-kleurenscherm met hoge resolutie. Gebouwd met Yealink Optima HD-technologie en breedbandcodec van Opus, maakt dit apparaat kristalheldere communicatie mogelijk. De SIP-T46S is ook gebouwd met Gigabit Ethernet-technologie, voor snelle gespreksafhandeling en gebruik met accessoires zoals een Bluetooth USB-dongle en een Wi-Fi USB-dongle. De nieuwe T4S-serie biedt hetzelfde elegante uiterlijk als de T4-lijn, maar met verbeteringen voor meer interoperabiliteit en samenwerking.

Yealink W60p

De Yealink W60P draadloze DECT IP-telefoon is een premium telefoon die is ontworpen met robuuste hardware, ideaal voor bedrijven die meer capaciteit nodig hebben om een ​​zware gespreksbelasting aan te kunnen. Gebaseerd op draadloze CAT-iq2.0 DECT-standaard om eersteklas en stabiele HD-audiokwaliteit te bieden voor efficiënte en duidelijke communicatie.Geïnstalleerd met een Li-ion-batterij, klaar voor uw zware gespreksbelasting met 18 uur gesprekstijd, 240 uur standby-tijd en snel opladen.Maakt snelle gebruikersacceptatie en natuurlijke integratie in de werkomgeving mogelijk met een doordacht industrieel ontwerp, 2,4-inch 240x320 kleurenscherm en uitgebreide telefoniefuncties.

Yealink W76p

Ontworpen om te voldoen aan de eisen van mobiele communicatie in moderne zakelijke werkomgevingen, combineert de Yealink W76P combineert de W56H DECT handset en het W70B basisstation voor een superieure audiokwaliteit en draadloze communicatie ervaring, waardoor het een ideale oplossing is voor diverse zakelijke segmenten van klein tot middelgroot formaat.

Yealink W79p

Voor bepaalde omgevingen met speciale eisen of uitdagingen kan een robuust en robuust DECT telefoonsysteem belangrijk en onvermijdelijk zijn om flexibele mobiele communicatie in de hele ruimte mogelijk te maken. Met de betrouwbare IP67 gecertificeerde handset W59R en het verbeterde DECT-station, werkt de Yealink W79P als een ideale oplossing om een superieure draadloze telefonie-ervaring te bieden aan werknemers in uitdagende werkomgevingen zoals fabrieken, magazijnen, bouwplaatsen, enz.