Camerabewaking

Bescherm je bedrijf, zaak of huis tegen inbraak en diefstal met onze camerabewaking
Vraag  jouw offerte aan
Verschillende soorten camera’s
4k, Bullet, Dome of fisheye camera? Afhankelijk van je doelstelling en probleem kan je kiezen uit meerdere cameratypes. In functie de gewenste resolutie, doeleinden, omgeving en het bewaren van de beelden, word de ideale camera voor jouw gevonden.
Oplossing op maat
Wij werken voor jouw het perfecte plan uit. Kijken welke combinaties mogelijk zijn met jullie bestaand systeem.
24/7 service na installatie
Ons interventieteam staat 24/7 voor je klaar om efficiënt en snel in te grijpen. Zo is de veilig van jouw en die van je familie of personeel gegarandeerd.

Hou een oogje in het zeil

EBS, expert in camerabewaking

Iedere dag stijgt het onveiligheidsgevoel in onze maatschappij en voldoet een standaard alarm systeem niet meer aan onze behoefte, vandaar dat veel particulieren en bedrijven kiezen voor een camerabewaking systeem.

Camerabewaking is de meest gekozen bewaking systemen voor het opsporen en detecteren van inbraken, diefstallen en vandalisme.

Camerabewaking is de enige manier om te weten te komen wat er zich heeft voorgedaan tijdens uw afwezigheid. Daarom is een goede bewakingscamera en de positie van deze camera’s zeer belangrijk om ongewenste activiteiten waar te nemen en te achterhalen wanneer het zich heeft voorgedaan en wie de dader is.

De installatie van een bewakingssysteem met bewakingscamera’s geeft u een absoluut veilig gevoel in uw privé woning, winkel of bedrijf. In ons gamma hebben we twee soorten camera bewaking namelijk Dahua en Osiris.

Camerabewaking: wetgeving en aangiftes

Beslist u nu of u een pakket van bewakingscamera’s neemt of één enkele camera. Voor de installatie kan u altijd bij ons terecht.
Hier kan u terecht voor de aangifte van uw camera en alarm systeem.

Lees hier de print van de camerawet van 21 Maart 2007.

Wenst u meer advies?

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Onze merken

Onze merken