Slimme, solide en hightech 
oplaadpalen voor elektrische auto's

Ben je van plan om een elektrische wagen te kopen of ben je al trotse eigenaar?
Alle producten zijn slim, robuust, veilig en betrouwbaar
Dan heb je een laadpaal thuis nodig om je auto snel, slim en veilig te laden.
Unieke onderlinge samenwerking van de laadpalen mogelijk met het Smart Charging Network

Smappee EV Wall 

Ontdek de beste EV-laadpalen van LBS

Elektrische laadpalen voor thuis

Rijd je sinds kort elektrisch of overweeg je de overstap? Of ben je op zoek naar een snelle, veilige én toekomstbestendige laadpaal voor thuis? Dan heeft Smappee de oplossing voor jou. Geen gesprongen zekeringen meer tijdens het laden met deze slimme laadpaal. Ook tapt je auto maximaal de goedkoopste energie of zonne-energie. Zo laad je je wagen tot 6x goedkoper. En meer nog: dankzij het geïntegreerde energiebeheersysteem krijg je ook inzichten in je verbruik. Benieuwd naar meer?

Smappee EV Base

Ontdek de beste EV-laadpalen van LBS

Laadpalen voor bedrijven

Of je nu werkgever bent, wagenparkbeheerder, detailhandelaar of horeca-eigenaar, zodra je een of meerdere zakelijke laadpalen voor bedrijven installeert, wil je inzicht in het gebruik en wil je makkelijk de betalingen én bedrijfslaadpalen beheren. De laadpalen voor bedrijven van Smappee doen dat en meer. Ontdek alles wat je moet weten over laadpalen voor jouw bedrijf en ontdek de voordelen van de Smappee laadstations.

Alfen EV oplaadpunt

Ontdek de beste EV-laadpalen van LBS

Eve Single S-line: het laadstation voor thuis

Een compact, enkel oplaadpunt dat een werkelijk slimme functie voor thuis opladen biedt.
De Eve Single S-line is ontworpen om werkelijk slimme functies voor thuis opladen te bieden. De compacte behuizing bevat een laadindicatielamp en kan aan een muur of paal worden gemonteerd om een plug & play oplossing te bieden. Hij is beschikbaar als laadcontact, of verbonden met een kabel inclusief kabelopslag. Internetverbinding verloopt via ethernet met online gebruiksgegevens vanaf ons eigen managementsysteem of een vrij gekozen systeem van derden.
Ontdek de beste EV-laadpalen van LBS

Eve Single Pro-line: geavanceerd, slim en kwalitatief hoogstaand

Een compact, enkel oplaadpunt met geavanceerde slimme functie voor zakelijk en huiselijk gebruik.
Met een compact ontwerp zonder afbreuk te doen aan de slimme functies van Alfen is de Eve Single Pro-line geschikt voor zakelijk en huiselijk gebruik en kan aan de muur of een paal worden gemonteerd. De gebruiksinterface is voorzien van een kleurenscherm met de mogelijkheid een logo te uploaden. Een geïntegreerde RFID-lezer ondersteunt gebruikersidentificatie en een MID-meter maakt financiële afwikkeling mogelijk. Internetverbinding via LTE/ethernet met gegevens beschikbaar via vrij gekozen managementsystemen van derden.
Ontdek de beste EV-laadpalen van LBS

De Eve Double Pro-line: Alfen's vlaggenschip voor slimme oplossingen

Een dubbel oplaadpunt met geavanceerde slimme functie voor omgevingen met een hoger volume.
De Eve Double Pro-line is Alfen's vlaggenschip voor slimme oplossingen voor de semi-openbare ruimten, zoals bedrijven en supermarkten. De robuuste behuizing is ontworpen voor intensief gebruik en regelmatige wissels van gebruikers en kan aan een muur of paal worden gemonteerd. Hij bevat twee oplaadcontacten die beide zijn voorzien van optionele load balancing. De gebruiksinterface is voorzien van een kleurenscherm met de mogelijkheid een logo te uploaden. Een geïntegreerde RFID-lezer ondersteunt gebruikersidentificatie en een MID-meter maakt financiële afwikkeling mogelijk. Internetverbinding via GPRS/ethernet met gegevens beschikbaar via vrij gekozen managementsystemen van derden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram